• Οδηγίες Σύνδεσης για την υπηρεσία Nova ON DEMAND
  1. Αν ο δέκτης είναι κοντά στο router μπορείτε να συνδέσετε ένα καλώδιο ethernet στην αντίστοιχη υποδοχή του δέκτη και το άλλο άκρο σε μία κίτρινη θύρα του router σας.
    
  2. Αν ο δέκτης είναι σε άλλο δωμάτιο από το router τότε μπορείτε να προμηθευτείτε powerlines (τα οποία διατίθενται σε ζευγάρια) από ένα κατάστημα Nova και να συνδέσετε το ένα απευθείας στην πρίζα που είναι κοντά στο router και να συνδέσετε powerline – router με ethernet και το άλλο να το συνδέσετε στην πρίζα που είναι κοντά στον δέκτη και να συνδέσετε powerline – δέκτη με ethernet. Προϋπόθεση είναι το ρεύμα της οικίας σας να μην είναι τριφασικό και το κάθε powerline να είναι απευθείας στην πρίζα και όχι σε πολύπριζο.

   

   

  4757
 • Οδηγίες σύνδεσης της επίγειας κεραίας στον αποκωδικοποιητή

  Η δυνατότητα θέασης επιγείων καναλιών παρέχεται στον NovaBox (HD3001) και στον NovaBox (HD5001)  συνδέοντας στην υποδοχή RFIN του δέκτη την επίγεια κεραία σας.

   Σε περίπτωση που διαθέτεται παλαιότερο δέκτη (NovaBox ή NovaBox+) μπορείτε να απευθυνθείτε στο 13831 ή σε κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε τον καινούργιο.

   

  4756
 • Οδηγίες Σύνδεσης σκληρού δίσκου ή USB stick στον αποκωδικοποιητή για εγγραφή προγράμματος
  •  Αν διαθέτετε τον δέκτη Novabox HD 831 τότε μπορείτε να συνδέσετε στην αντίστοιχη υποδοχή είτε USB stick >=4GB τεχνολογίας USB 2.0 ή νεότερης είτε εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 64GB έως 1TB με αυτόνομη τροφοδοσία ρεύματος, τεχνολογίας USB 2.0 ή νεότερης.

  • Αν διαθέτετε τον δέκτη Novabox HD 3001 τότε μπορείτε να συνδέσετε στην αντίστοιχη υποδοχή είτε USB stick >=4GB είτε εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρητικότητας 64GB έως 2TB τεχνολογίας USB 2.0 ή νεότερης.

   

   

   

  4755