• Αντιμετωπίζω πρόβλημα κατά τη διεξαγωγή της δοκιμής στην εφαρμογή Nova Support, τι πρέπει να κάνω;
  1. Θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσετε να κλείσετε πλήρως την εφαρμογή στη συσκευή σας, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, θα πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.
  2. Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, το επόμενο βήμα είναι να διαγράψετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά στη συσκευή σας
  3. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, αφού δοκιμάσετε αυτά τα βήματα, στη συνέχεια, επικοινωνείτε με την ομάδα υποστήριξης Nova Support για περαιτέρω βοήθεια.
  39164
 • Μπορώ να εκτελέσω το τεστ πολλές φορές;

  Ναι, μπορείτε να εκτελέσετε τη δοκιμή πολλές φορές. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη δοκιμή στην τοποθεσία που αντιμετωπίζετε προβλήματα και σημειώστε την ώρα που πραγματοποιήσατε το test ώστε να παρέχετε τις πληροφορίες αυτές στην ομάδα υποστήριξης του Nova Support.

  39163
 • Έχω εκτελέσει την εφαρμογή, αλλά το πρόβλημά μου δεν έχει επιλυθεί, τι πρέπει να κάνω;

  Η εκτέλεση της εφαρμογής από μόνη της δεν θα επιλύσει προβλήματα WiFi, πρέπει να παρέχετε στην ομάδα υποστήριξης Nova Support το μοναδικό κλειδί σας, ώστε να μπορούν να αναλύσουν τα αποτελέσματα και να κάνουν τυχόν σχετικές αλλαγές ή προτάσεις.

  Ενώ η εφαρμογή Nova Support θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα WiFi που αντιμετωπίζετε, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να σας ζητηθεί να εκτελέσετε πρόσθετα διαγνωστικά από τη συσκευή σας.

  Ενδεχομένως το WiFi μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς εξωτερικούς παράγοντες, αλλά η ομάδα του Nova Support θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα αν αυτό απαιτείται.

  39162
 • Τι κάνει η εφαρμογή Nova Support;

  Η εφαρμογή Nova Support εκτελεί σάρωση 2-3 λεπτών από τη συσκευή σας και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα WiFi.

  Αυτή η σάρωση παρέχει ουσιαστικά στο Nova Support:

  • Το μοντέλο και την έκδοση λογισμικού της συσκευής σας
  • Μια λίστα με τα δίκτυα WiFi που μπορεί να δει η συσκευή σας και την ισχύ του σήματος τους
  • Μια δοκιμή ταχύτητας (speedtest) από τη συσκευή σας
  • Δοκιμές ποιότητας σύνδεσης σε αρκετούς ιστότοπους
  39159